Известие

Collapse
No announcement yet.

Фабрично МР3 за Alfa 147 - Има ли такова нещо ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фабрично МР3 за Alfa 147 - Има ли такова нещо ?

Здравейте,
    най-вероятно е писано доста по темата, но търсачката упорито отказва да приеме 3 буквени "думи" като 147, мр3 и т.н.
    Та въпроса ми е има ли оригинално CD което да чете и MP3 ? Евентуално и цена.
    Не искам да си развалям визията с друго CD, пък и искам да си работят бутоните от волана. Което пък води до още един въпрос - ако все пак се сложи друго CD (конкретно Sony 414) може ли да се направи така, че бутоните от волана да действат? Но това последното е просто от любопитство, не е толкова важно.
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
    Ex Fiat 126p
    Ex Fiat Вravo 1.6
    Alfa Romeo 147 1.6

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
    Здравейте,
    най-вероятно е писано доста по темата, но търсачката упорито отказва да приеме 3 буквени "думи" като 147, мр3 и т.н.
    Та въпроса ми е има ли оригинално CD което да чете и MP3 ? Евентуално и цена.
    Не искам да си развалям визията с друго CD, пък и искам да си работят бутоните от волана. Което пък води до още един въпрос - ако все пак се сложи друго CD (конкретно Sony 414) може ли да се направи така, че бутоните от волана да действат? Но това последното е просто от любопитство, не е толкова важно.
    1. Има
    2. Може но с това сони специално не мога да ти кажа.

Comment

Здраевей, не знам дали има фабрично CD, което да чете mp3 , но сонито определено не може да се управлява от волана. Не знам дали няма да те подведа, но мисля че само Пайнер и Алпайн могат да се комадват от волана посредством допълнителен модул. За справка мисля, че на Пайнера беше към 150лв.
      Alfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
      sigpic

Comment

Благодаря,
        и аз се разтърсих из нета и открих, че наистина има такова оригинално CD/MP3.
        Цена 250 лири.
        http://www.whatcar.com/car-review-eq...T=290&ED=47552
        http://www.italiaspeed.com/2006/cars...2007/0708.html

А иначе попаднах на най-различни джвъчки за изкарване на кабел за МП3 player, SD, iPod и т.н.
        Ето ако на някой му е интересно:
        http://loudlink.eu/webshop/index.php
        http://www.nexxia.co.uk/ipod_mp3_adaptors/alfa.htm
        http://www.powernetshop.at/ipod-adap...autoradio.html
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
        Ex Fiat 126p
        Ex Fiat Вravo 1.6
        Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Само че въпроса е дали мога да се купят въпросните оригинални CD/MP3?? като гледам става въпрос за нови автомобили като опция. в и-бей съм гледал има некви ама малко са ми съмнителни.

иначе за другите неща много съм навит да си взема, ама нещо финансовата година е зле и......ще почака!!!

ако си вземеш колега пиши да кажеш какво е станало!
          Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

вчера си сложих алпайн,сив и светещ червено,получи се очудващо красиво, но за целта си сложих една пласмасова рамка, която служи да замести формата на оригиналното радио и пасна перфектно сякаш си е оригинално,но и аз сега съм без бутони и ще потърся такъв модул за командване от волана.но до колкото знам сони нямат такава опция
            147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
              вчера си сложих алпайн,сив и светещ червено,получи се очудващо красиво, но за целта си сложих една пласмасова рамка, която служи да замести формата на оригиналното радио и пасна перфектно сякаш си е оригинално,но и аз сега съм без бутони и ще потърся такъв модул за командване от волана.но до колкото знам сони нямат такава опция
              Братле би ли споделил с нас на кой-точно модел на Алпин си се спрял защото аз трескаво си търся висока серия на Пайнер,Кенууд със сив дизай светещ в червенко,но все на камък удрям!!!

Иначе и аз съм си зел сива рамка за централната конзола, нооо сидито ми липсва, сидито....
              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

alpine cde9882ri с usb отзад (изведох кабела на невидимо място до десния ми крак се пада), подготовка за блутуут и т.н.много съм доволен от резултата.взех го за 185евро, а в бг е някъде 420лв.това е модел от средния клас на алпин,но свири перфектно.http://www.alpine.es/home/products/h...ts/cde-9882ri/ .иначе ако искаш дори по-добро виж cda9886r или най-якото cda9887r.

Comment

alpine cde9882ri с usb отзад (изведох кабела на невидимо място до десния ми крак се пада), подготовка за блутуут и т.н.много съм доволен от резултата.взех го за 185евро, а в бг е някъде 420лв.това е модел от средния клас на алпин,но свири перфектно.http://www.alpine.es/home/products/h...ts/cde-9882ri/ .иначе ако искаш дори по-добро виж cda9886r или най-якото cda9887r.
                  Можеш ли да качиш снимка как е станало?
                  sigpic

Comment

Мерси колега, но до колкото виждам панела му е черен, а дисплея свети в бяло?...може ли да свети в червено?

п.с Тия Алпин как не се научиха един път за винаги да ги махнат тия ужасно грозни сини бутони от плейърите си бе....бати куковците

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                      Мерси колега, но до колкото виждам панела му е черен, а дисплея свети в бяло?...може ли да свети в червено?

п.с Тия Алпин как не се научиха един път за винаги да ги махнат тия ужасно грозни сини бутони от плейърите си бе....бати куковците
                      утре ще направя снимки и ще кача.
                      иначе, да въпреки, че на снимките някои са показани в различни цветове, светят и в червено, за това съм сигурен,защото когато правих мониторинг на всички модели това ми беше задължително условие и дори моето свети в абсолютно същия червен цвят като таблото,също и яркостта,когато си направя таблото на макс(както го и ползвам де) яркост.лично мен сините бутони (4 или 6 на брой в зависимост от модела) не ме дразнят, за ралика от тези, които са със зелени,супер грозно ми е в съчетание със червеното табло.затова не си купих модела cda9884r.

Comment

утре ще направя снимки и ще кача.
                        иначе, да въпреки, че на снимките някои са показани в различни цветове, светят и в червено, за това съм сигурен,защото когато правих мониторинг на всички модели това ми беше задължително условие и дори моето свети в абсолютно същия червен цвят като таблото,също и яркостта,когато си направя таблото на макс(както го и ползвам де) яркост.лично мен сините бутони (4 или 6 на брой в зависимост от модела) не ме дразнят, за ралика от тези, които са със зелени,супер грозно ми е в съчетание със червеното табло.затова не си купих модела cda9884r.
                        Колега, чакаме си снимките

Иначе онзи ден ходихме да гледаме на живо Алпинчетата с ДоДо и много ми хареса CDA9886R с напълно червената си подсветка и сивия панел...
                        Е не на последно място, разбира се и прословутото Алпин качество на звука,мосфет усилвателя и множеството настройки...

п.с. Да си призная ужасно много ми харесва и:

http://www.alpine-europe.com/bg/nach...mnik/ida-x100/

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                          Колега, чакаме си снимките

Иначе онзи ден ходихме да гледаме на живо Алпинчетата с ДоДо и много ми хареса CDA9886R с напълно червената си подсветка и сивия панел...
                          Е не на последно място, разбира се и прословутото Алпин качество на звука,мосфет усилвателя и множеството настройки...

п.с. Да си призная ужасно много ми харесва и:

http://www.alpine-europe.com/bg/nach...mnik/ida-x100/
                          Този и на мен ми харесва повече, но дали може да се сменя цвета на бутоните
                          Звънни и питай, ако няма инфо някъде
                          sigpic

Comment

снимки cde9882ri

ето снимките, които толкова забавих, не са много добри понеже са правени с телефон!
                            Attached Files
                            Last edited by rady156; d.m.y г., 20:39.

Comment

ето снимките, които толкова забавих, не са много добри понеже са правени с телефон!
                              БРАВО!
                              Станало е много добре
                              Поне на мен ми харесва.
                              Много добре се е комбинирал кръглия бутон с врътките на климатроника.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X